Waarom coaching?

Wandelcoaching buiten in de natuur van de Broekpolder in Vlaardingen. Persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, persoonlijke groei. Dat zijn allemaal hippe termen waar je tegenwoordig mee om de oren wordt geslagen. Maar wat houdt het eigenlijk in en voor wie is dan het bedoeld? Coaching is voor iedereen die de persoonlijke effectiviteit in werk of privéleven wil vergroten. Daarom kan coaching kan je verder helpen. Bijvoorbeeld als je onderstaande vragen herkent.

*Hoe kan ik beter grenzen stellen? – Doorbreek een patroon in je gedrag en zet eindelijk eens écht die stap naar voren.

*Waarom voel ik me zo onzeker? – Ervaar weer zelfvertrouwen en kom krachtiger in het leven komen staan.

*Wat geeft me energie en wat kost me energie? – Geef zelf richting aan je leven. Weet hoe je dat moet aanpakken.

*Waar word ik door geïnspireerd? – Zet je kwaliteiten optimaal in.

*Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé? – Vindt weer een beter evenwicht.

In een coachtraject ontdek en ontwikkel je jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Jij neemt de regie en werkt aan wat jij nodig vindt! Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces waarin je vanuit gelijkwaardigheid wordt begeleid. Coaching is gericht op het jezelf terugvinden en leren hoe je dicht bij jezelf kan blijven. Samen gaan we daarom onderzoeken welk doel je wilt bereiken. Wat daarvoor nodig is. En welke tools uit mijn ‘gereedschapskist’ met methoden de juiste voor jou zijn om een succesvol coachtraject te doorlopen. Ik werk resultaatgericht, hou van buiten wandelen, ben authentiek en zal je helpen de antwoorden op je coachvraag te vinden. Realiseer daarmee je zelfgekozen doel. Zo zijn er tal van zaken in je leven die je misschien dwars zitten. Dingen die niet lekker lopen, zaken waarvan je voelt dat het anders mag, anders kan, anders moet. Maar hoe? Ben je gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan? Gun jezelf die stap, máák die stap!

Ga met mij mee de natuur in. Ontdek de Broekpolder in Vlaardingen en en ervaar zelf dat wandelcoaching jou met elke stap dichter bij je doel brengen zal.

Heb je interesse in een intakegeprek? Dat kan telefonisch plaatsvinden of tijdens een eerste korte wandeling. Daarna besluiten we of we samen aan de slag gaan. Contact – Wandelcoaching buiten in de natuur van de Broekpolder, Vlaardingen (buitenzinnigcoaching.

https://clevermemo.com/blog/wp-content/uploads/2020/07/quote-for-a-coach.png

Coaching